Bul-RoundedLeftBig
   
Openingstijden winkel:
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Op maandag en zondag zijn wij gesloten.
Meestgestelde vragen / aandachtspunten :

Herroepingsrecht ’U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

'De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.’’

Mocht u nog vragen hebben kunt u mailen naar info@keurmerk.info

Verzendkosten : Als u boven de 50 euro besteld dan betaald u geen verzendkosten.( bij verzending via pakketpost, binnen Nederland!)
Tenzij bij het product anders staat vermeld !  Als u een bestelling plaatst onder de 50 euro dan rekenen wij 6,95 verzendkosten bij verzenden via DHL,DPD of PostNL pakketservice.
Dit geldt alleen voor artikelen die met pakketservice verstuurd kunnen worden.
Grote matrassen / bedden kunnen niet met pakketpost verstuurd worden .
Hierbij krijgt u de keuze : zelf afhalen in ons magazijn in utrecht of bezorgkosten varierend van 30,= t/m 80,=  Als u dit keuzemenu niet krijgt dan is de prijs altijd inclusief bezorgen boven de 50 euro.

Reclames : Heeft u een klacht . Stuurt u ons dan eerst een e-mail . Daarin vermeld u : ordernummer , het gekochte product en een duidelijke klacht omschrijving . Wij beantwoorden uw mail binnen 2 werkdagen. Daarna zoeken wij naar de beste en snelste oplossing.
Voor verdere uitleg verwijzen wij u naar onze klantenservice pagina .

Betaal mogelijkheden : U heeft bij ons de volgende betalingsmogelijkheden:  IDEAL , vooraf overmaken .

Verpakking : Om het Milieu te sparen versturen wij de producten zoveel mogelijk in gebruikte dozen. Dit zijn dezelfde dozen die de fabrikanten naar ons toe sturen . Tot nog toe lukt dit nog steeds. Wij hebben nog nooit nieuwe dozen hoeven te kopen.

Terug sturen dekbedden en hoofdkussens: Zoals u in de eerste alinea kunt lezen hanteren wij een herroepingsrecht van 14 dagen . Dat betekend niet dat u het product 14 dagen kunt uitproberen . U beoordeelt het product , bevalt het u niet dan stuurt u het ongebruikt retour . Beslapen hoofdkussens of dekbedden kunnen wij niet retour nemen! Om hygienische redenen is dit uitgesloten! U verwacht toch ook een nieuw product bij een aankoop!

Testkussens: Van Tempur en Silvana Support hebben wij testkussens. Dit zijn kussens die u vrijblijvend thuis kunt uit proberen. U dient hiervoor wel naar de winkel te komen. 
 
 
BEDRIJFSINFORMATIE

Slaapcomfortwinkel is onderdeel van :
v.o.f. "Het Bedden en Babyhuis"
Fam. Schaatsenberg (familiebedrijf sinds 1938)
Damstraat 10
3531 BV  UTRECHT
Tel 030-2937892
Fax 030-2966601
E-mail: schaatsenberg@tiscali.nl

Kvk: 30012706
BTW Nummer : NL002221470B01
 
 
ONZE ANDERE WEBWINKELS